Voetverzorging

Minder vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten. Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan, blijkt het één van de meest belangrijke functies te vervullen.


Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen; niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerd schoeisel is dit te wijten aan slechte verzorging. Enerzijds logisch, zo vaak zie je je voeten immers niet; anderzijds jammer, omdat verwaarlozing gelijk staat aan ongemak, pijn en vermoeidheid.


Daarbij speelt ook hier uiterlijk een belangrijke rol. in sommige situaties, bijvoorbeeld met sporten, moet je in het openbaar ´met de voeten bloot´. Meer dan eens gaat dit gepaard met een bepaalde gene. In tegenstelling tot wat je bent, zien je voeten er voor een ander onverzorgd of onfris uit. De verzorging die de voet thuis krijgt heeft ondanks je inspanningen niet het gewenste resultaat of maakt een klacht helas alleen maar erger.


De pedicure weet problemen als blaren, likdoorns, eelt en ingegroeide nagels te behandelen of tegen te gaan en doet dit snel en hygiënisch met speciale apparatuur. Maar ook als je geen directe klachten hebt is een regelmatige pedicurebehandeling geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen.

!

Voetbehandelingen

!
 

BRONS

Desinfecteren huid en nagels,Nagels knippen,vijlen,nagelriem verzorgen,eelt verwijderen,glad frezen,voet crème,nagelriemolie.


ZILVER

Desinfecteren huid en nagels,Nagels knippen,vijlen,nagelriemen verzorgen,eelt verwijderen,glad frezen,voetmassage,voet crème nagelriemolie.


GOUD

Desinfecteren huid en nagels, Voetbad speciaal ,Nagels knippen,vijlen,nagelriemen verzorgen,eelt verwijderen, glad frezen,voetmassage,voet crème,nagelriemolie.


PLATINUM

Desinfecteren huid en nagels,Voetbad speciaal,Nagels knippen,vijlen,nagelriemen verzorgen,eelt verwijderen, glad frezen,Paraffinebad,Voetmassage ,Nagellak 4lagen nagelriem/olie.

IEDERE VOET IS ANDERS

 

Eelt verwijderen

 20 minuten

 € 19,50

Likdoorns verwijderen

 15 minuten

 € 17,50

Ingegroeide nagel

 30 minuten

 € 29,50

Paraffine bad + voetcremé

 15 minuten

 € 22,50

Voetbad

 15 minuten

 € 19,50

Nagellak aanbrengen (4lagen)

 25 minuten

 € 29,50

Mani Q lak/Mani Q lak French

 45 minuten

 € 39,50

Voetmassage

 15 minuten

 € 19,50

Voet scrub

 10 minuten

 € 14,95

Nagels dun frezen

 30 minuten

 € 29.50


DAAROM KUNT U OOK ZELF UW VOETBEHANDELING SAMENSTELLEN, LOSSE VOETBEHANDELINGEN.

Bij een combinatiebehandeling krijgt uw 15% korting op de totaal prijs.